11 Temmuz 2013 Perşembe

Hem Akıllı, Hem Hesaplı...Solo Solo Solo

Kalitesi ve güvenilirliğiyle Türkiye temizlik kağıdı sektöründe önemli bir yere sahip olan Solo firması Chef's İstanbul'da bizi çikolata yapım atölyesine davet etti. Atölye çalışması öncesi Solo'nun yeni akıllı çözümler adı altunda sunduğu ürün grubu ile tanışma fırsatı bulduk. Hem dayanıklı, hem hesaplı” sloganı ile bir bütün haline gelen Solo sunduğu akıllı çözümler ile de beğenimizi kazandı. Ve Akıllı çözümlerin sloganı çok güzel..."Solo'yla hallet gitsin, Hayat devam etsin."




Solo ekibi bizimle dünden bugüne kadar geçen süreçte Solo firması olarak neler yaptıklarını, ürünlerini nasıl geliştirdiklerini ve bizlere son olarak sundukları akıllı çözümlerin neler olduğunu paylaştılar. 




Bilgi paylaşımı ve sunumun ardından heyecanla beklediğimiz an geldi ve yaşasın Çikolata Aşkı....



Çikolata atölyesinin düzenlendiği Chef's İstanbul ve Gülhan-Mustafa Kara çifti ile tanışmam çok eski yıllara dayanır. İlk çikolata ve pastacılık eğitimlerimi ve yemek konusunda daha bir çok eğitimide kendilerinden almıştım. Solo firması sayesinde tekrar biraraya gelmek çok güzeldi..Eski günleri andığımız güzel bir etkinlik oldu.





Chef’s İstanbul’da gerçekleştirilen Solo Akıllı Çözümler ile El Yapımı Çikolata Atölyesi’ne katılmaktan dolayı çok mutlu oldum ve davet ettikleri için Solo ailesine ve eğitmen chef Gülhan Kara'ya, çikolata yapmanın püf noktalarını bizimle paylaşan sayın Mustafa Kara'ya çok teşekkür ederim. 







Hem akıllı hem hesaplı ürünleriyle, Türk hanımlarının  hayatını kolaylaştıran Solo Akıllı Çözümler Ailesi, yepyeni yüzüyle tüketicilerle buluşuyor!

Kalitesi ve güvenilirliğiyle Türkiye temizlik kağıdı sektöründe önemli bir yere sahip olan Solo, Akıllı Çözümler Ailesi ile hayattan keyif almayı bilen tüm kadınlara; hem akıllı hem hesaplı çözümler sunmaya devam ediyor. Türkiye’de benzeri bulunmayan Akıllı Çözümler Ailesi ürünleri sadece Solo’da.
Banyolarına sığmayan hanımlara Solo’dan Sıkıştırılmış Tuvalet Kağıdı !
Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen, özel teknolojiyle sıkışıtırılmış 40 ruloluk paket, 32 ruloluk paketlere göre %15 daha az yer kaplıyor.
Çabucak biten rulolar canınızı sıkmasın!
Normal rulolara göre %50 daha uzun rulolara sahip olan, Solo Uzun Rulo Kağıt Havlu ve Tuvalet Kağıdı çabucak bitmiyor, size zamandan kazandırarak ailenize daha fazla vakit ayırma şansı veriyor.
Solo’dan evinizin her yerinde güvenle kullanabileceğiniz Sık, Hijyenik ve Pratik Çek-Al Havlu ve Peçete !
Solo Akıllı Çözümler Aliesi’den Solo Çek-Al Peçete ve Havlu, hijyenik ve pratik kutusuyla dağılmıyor, ıslanmıyor ve her zaman tertemiz kalıyor; farklı renklerdeki kutularıyla evinizin her köşesine uyum sağlayan, pratik ve hijyenik çözümler sunuyor. Üstelik yedek paketi sayesinde bittikçe yenilenebiliyor.
Sınırlı sayıda üretilen Nostaljik Çiçekli ve Retro Puanlı Solo Dekoratif Çek-Al Havlular ise, kısa süreliğine sadece Migroslar’da tüketicilerle buluşuyor.
Solo Akıllı Çözümler Ailesi, günlük hayatta çözdüğü problemleri ve kullanım faydalarını eğlenceli bir dille anlatan üç farklı televizyon reklamı ve gündüz kuşağı programlarında bilgilendirici reklamlarla da tanıtılıyor.
Her hafta 20 şanslı kişinin Akıllı Çözümler ürün paketi kazanacağı Solo Akıllı Çözümler Karakter Testi oyunu da, Facebook’ta devam ediyor! Tüketiciler Solo Facebook sayfasını ziyaret ederek, ürünlerle ilgili daha çok bilgi alırken, eğlenceli uygulamayla keyifli vakit geçirip, nasıl bir Solo kadını olduklarını öğrenebiliyorlar: http://www.facebook.com/SoloSoloSolo



Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder