15 Ağustos 2012 Çarşamba

Herbalife Yemek Kitabı Tanıtım Etkinliği

Herbalife Yemek Kitabi Tanıtım Etkinliği

30 yılı aşkın deneyimiyle Herbalife International bugün kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında dünya liderleri arasında yer almaktadır. Dünyaca ünlü bir şirket olan Herbalife bitki bazlı ve doğal özlerden oluşan ürünler sunmaktadır. Bu ürünler, dünya çapında 76 ayrı ülkede 2,1 milyon Bağımsız Distribütör aracılığı ile tüketicilere ulaşmaktadır. Herbalife International’e bağlı bir şirket olarak Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Herbalife ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır ve faaliyetlerine Mart 1998’de başlamıştır.





Hedefiniz ister kilo kontrolü, isterse de kilo korumak olsun; Herbalife, günlük rutininize de uygun, beslenme destek çözümleri sunmaktadır. Ve bu ürünlerini daha etkili şekilde kullanmak için örnek olması adına bir yemek kitabı çıkarmışlar. Hem yemek kitabının tanıtımını yapmak, hem de herbalife ürünlerini bizlere daha yakından tanıtmak için EKS Mutfak Akademisi'nde bir organizasyon gerçekleştirdiler.






Ve o gün orada yaptığımız tatlıdan tuzluya bir çok yiyeceği Herbalife ürünleri ile gerçekleştirebileceğimizi düşünmezdim. Granül ürünlerle hem kilo kontrolünüzü sağlayıp, hem de mükemmel yemekler hazırlayabiliyorsunuz.









Blogger arkadaşlarımızla beraber çeşit çeşit yemekleri hazırlamak için adeta yarıştık ve ortaya mükemmel bir sofra çıktı. Hepberaber böyle güzel bir etkinlikte olmaktan dolayı çok mutluluk duyduk.









Firma yetkilileri hepimizle tek tek ilgilendiler ve bizi ürünler hakkında bilgilendirdiler. Yakınlıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.







Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder